Gujarats regering informerede mandag forsamlingen om, at over 13.000 statsdrevne grundskoler ikke har computerlaboratorier. Som svar på en forespørgsel rejst af kongressens MLA Ashvin Kotwal, udtalte statens undervisningsminister Jitu Vaghani i sit skriftlige svar, at 13.818 grundskoler ikke har computerlaboratoriefaciliteter. I henhold til dataene fremlagt i forsamlingen af ​​Vaghani har det stammedominerede Dahod-distrikt 1.024 sådanne grundskoler, efterfulgt af Mehsana med 991, Chhotaudepur med 928. Patan 786, Kutch 739 og Mahisagar med 642. I sit svar sagde Vaghani i stedet for af computerlaboratorier, har delstatsregeringen besluttet at bygge “smarte klasseværelser” i skoler under deres ‘Gyankunj-projekt’ for at formidle uddannelse ved hjælp af den nyeste teknologi. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *