Mændene tog ud i en procession foran moskeen, mens de fejrede Ram Navami. Patna: En mand blev set klatre op på en moskévæg og plante et safranflag på toppen af ​​dens port i Bihars Muzaffarpur i anledning af Ram Navami. Han blev heppet på af snesevis af mænd, der kørte på cykel, blinkende sværd og hockeystave. En video af hændelsen er i bred cirkulation, der viser mænd, der banker i luften i jubel og jubler over manden på toppen af ​​væggen, mens han går omkring at finde et sted til flaget. Mændene tog ud i en procession foran Dak Bangla Masjid i landsbyen Mohammadpur, mens de fejrede Ram Navami. SSP Muzaffarpur Jayant Kant har bekræftet, at de har indgivet en FIR i hændelsen, men der har indtil videre ikke været anholdte. Rapporter siger, at der har været ingen fælles opblussen siden hændelsen. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *