Han er en nøgleanklaget i sagen om banksvindel på 7.000 crore Rs, der involverer Nirav ModiMumbai: Central Bureau of Investigation (CBI) er blevet deporteret fra Egypten Subhash Shankar Parab, en nær medarbejder til den flygtende juveler Nirav Modi, sagde officielle kilder i dag.Mr. Parab , der flygtede til Kairo i 2018, landede i Mumbai tidligt i morges efter deportation, sagde embedsmænd og tilføjede, at han vil blive fremstillet i en CBI-domstol kl. 12. Han er en nøgleanklaget i sagen om banksvindel på 7.000 crore Rs, der involverer hr. Modi .Nirav Modi, hans bror Nishal Modi og Subhash Shankar Parab blev også nævnt i et anklageseddel indgivet af CBI i forbindelse med svindelen i Punjab National Bank (PNB) i 2018. Mr. var vicedirektør (finans) i Firestar Diamond, embedsmænd sagde. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *